- 1 adet hazır kakaolu pastaban
- 1 adet vanilyalı pasta kreması
- 1 su bardağı süt
- 1 su bardağı vişne suyu
- 1 su bardağı cekirdeksiz vişne
- 1 su bardağı damla çikolata
- yarım su bardağı file antep fıstığı
- 3/4 su bardağı süt ile hazırlanmış 1 paket kremşanti
Kekini ıslamak için:
- 8-10 çorba kaşığı vişne suyu
Yaplışı:
- Her iki patayı 4-5 er kaşık vişne suyu ile ıslatın.
- Pasta kremasını 1 su bardağı süt ve 1 su bardağı vişne suyu ile çırpalım.
- Birinci patayı servis tabağına alalım ve 2-3 kaşık krema ile kaplayalım. Kremanın üzerine vişne tanelerini dizin, yarım su bardağı çikolata damlalarını vişne tanelerinin üzerine serpin.
- Ikinci patayı üzerine kapatın. Kalan tüm kremayı üzerine boşaltın ve pastanın üzerinden yanlara doğru kremayı sürmeye başlayın en son yanlarını düzeltin.
- Son olarakta kremşanti, file antep fıstığı ve kalan damla çikolatalarıyla dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz. Buzdolabında 2-3 saat beklettikten sonra servis yapabilirsiniz.
Yorum Gönder