![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjcrwyIhYJrOZk2iFldZmSGxiL8miB8YFqMlhMXQHS0y-LCMP3we20bkqOJd9cnX-EJyqWx1YWpZvC7QrlZOAgxAWjvSGrPwpWpoPYd5z_JWHuLbv0hdQ9bR4MR-7BwSzjxRFmLfn4J8P0/s320/elmal%C4%B1kek.jpg)
- 100 gr. tereyağı (yumuşamış)
- 1 su bardağı toz şeker
- 2,5 su bardağı un
- 250 ml. süt (oda ısısında olmazsa yağı sertleştiriyor tecrübeyle sabittir :))
- 1 yumurta hafif çırpılmış
- 2 adet orta boy küp doğranmış elma
- yarım su bardağı ceviz
- 1 paket kabartma tozu
- 1 tatlı kaşığı tarçın
- 1 çimdik tuz
- 1 çay kaşığı zencefil (bunu ben ekledim)
Yorum Gönder