LTB mağazalarında artık Goldencut ve Littlebig de var

16 Temmuz 2009 Perşembe0 yorum

Yenilikçi tasarım ve kaliteli üretim anlayışının kısa zamanda uluslararası marka haline getirdiği LTB, yurt içi ve yurtdışındaki yaygın dağıtım ağıyla tüketicisine yeni alternatifler sunmayı hedefliyor. LTB’nin kazandığı başarıdan güç alarak farklı tüketim alışkanlıklarına yönelik markalar yaratmaya odaklanan ÇAK Grup, seçilen LTB Mağazalarında GOLDENCUT ve LITTLEBIG markalarının satışına başladı. ÇAK Grup’tan yapılan açıklamada bir süredir sadece LTB markasına yoğunlaşılarak bu markanın kendi ayakları üzerinde duracak kadar güçlenmesinin hedeflendiği, LTB’nin bugüne kadar gösterdiği başarılarla dünya pazarında kendini kanıtlayarak bu hedefe ulaşılmasıyla şimdi yeni markalara yönelindiği bilgisi verildi.

Mağazacılığının ön planda olduğu Littlebig markası 2008 yaz koleksiyonu rahat ve sade giyimin aynı zamanda şık olabileceğini kanıtlar nitelikte. Giyim tarzında sadeliği ön planda tutanların vazgeçilmez markası olacak Littlebig 2008 yazında alışveriş bütçesini de zorlamayacak alternatifler sunuyor. Hem bayan hem de erkek koleksiyonunda desen ve baskılarda minimal çizgiler görülürken özellikle renk seçeneklerinin fazlalığı dikkati çekiyor. Tüketicisine daha hızlı ulaşmak için kardeş markası LTB’nin seçilen 50 mağazasında Littlebig satılmaya başladı.

Littlebig’in koleksiyonunu görebileceğiniz mağazalar ise şöyle; İstanbul - LTB Avcılar, LTB Bakırköy, LTB Bayrampaşa Carrefour, LTB Bayrampaşa Merkez, LTB Bostancı E-5, LTB Deposite, LTB Gaziosmanpaşa, LTB Güneşli, LTB Maltepe Carrefour, LTB Maltepe Merkez, LTB Metrocity, LTB Olivium, LTB Pendik E-5, LTB Penik, LTB Sefaköy Armonipark, LTB Şirinevler, LTB Ümraniye, LTB Üsküdar, LTB Ankara Carrefour, LTB Ankara Eryaman , LTB Ankara Meşrutiyet, LTB Antalya Deepo, LTB Antalya Merkez, LTB Balıkesir Yaylada, LTB Bodrum Merkez, LTB Bursa Carrefour, LTB Bursa Kentmeydanı, LTB Denizli Merkez, LTB Denizli Teraspark, LTB Edirne, LTB Eskişehir Espark, LTB Eskişehir Merkez, LTB Gaziantep Merkez, LTB Gaziantep Real, LTB İskenderun, LTB İzmir Alsancak, LTB İzmir Bornova, LTB İzmir Kemeraltı, LTB İzmit, LTB Kayseri, LTB Kayseripark, LTB Konya, LTB Marmaris, LTB Mersin Forum, LTB Mersin Merkez, LTB Samsun Çiftlik, LTB Samsun Mecidiye, LTB Söke ve LTB Susurluk.
Marka: LTB.
giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger