Nuri Alço Terliklleri Piyasada

23 Temmuz 2009 Perşembe0 yorum

Bir Nuri Alço terliğimiz eksikti! 'İç yavrum açılırsın!'

Terlik alırken, üzerinde 'Al yavrum ağzın tatlansın' yazan bir terlik görürseniz hiç şaşmayın. İşte, Nuri Alço terlikleri.

Beşiktaş Yıldız'daki mağaza açılışı öncesi Yıldız Teknik Üniversitesi'ne gönderme yaptığı 'Yıldız Terlik Üniversitesi' reklamlarına 15 bin TL ceza kesilen Twigy, kış sezonuna 'Nuri Alço' terlikleriyle hazırlanıyor. Üzerlerinde bir şişe gazoz resmi olan 'İç Yavrum Açılırsın' ile 'Bana Abi Deme' yazan terlikler sadece terlik piyasasında değil Türkiye gündemine de damgasını vuracağa benziyor. Genç kızların gazozlarına uyku ilacı atarak onları ağına düşüren Türk Sineması'nın fenomen ismi Nuri Alço'nun film repliklerini andıran terliklerin özellikle üniversite öğrencileri tarafından kapışılacağı öngörülüyor.

TERLİK FİYATI 25 TL
Bu yeni modelin çok ses getireceğine inandığını belirten Twigy markasının üreticisi Terteks'in CEO'su Sinan Öncel, 'Özellikle genç, ailesinden ayrı yaşayan, üniversite öğrencilerini hedefliyoruz. Terliklerin fiyatı 25 TL. Bunun gibi kışa özel yaklaşık 8-10 bomba modelimiz var' dedi. Bu modeller için 'Nuri Alço'ya telif ücreti ödediniz mi?' diye sorduğumuz Öncel, bu terliklerin Nuri Alço'yla ilgisi olmadığını belirterek, 'Bana abi deme, günlük konuşma diline girmiş bir cümle. Dolayısıyla belli bir karakterle ilgisi yok' diye konuştu. Bu terliklerden ne kadar satmayı planladıklarını sorduğumuz Öncel, 'Bir rakam telaffuz etmem mümkün değil. Bu çok satar dediğimiz model bazen hiç satmıyor, bu o kadar satmaz dediğimiz model ise kapışılıyor. Dolayısıyla önceden kestirmek mümkün olmuyor' dedi.



giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger