ŞAFAK SEZER, YENİ FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE BAŞLADI

10 Temmuz 2009 Cuma0 yorum


Şafak Sezer’in başrolde olduğu “Kolpaçino-Bir şehir Efsanesi”nin çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlandı. Aksiyon-komedi tarzındaki film, hem senaryosu hem de Aydemir Akbaş, Hakan Ural ve Hakan Aysev’li zengin kadrosuyla ilgi çekiyor.

Filmde üstlendiği mafya rolü için saçlarını kızıla boyatıp bal rengi lens ve küpe takan Sezer, sinemaseverleri bu yeni imajıyla hayli şaşırtacağa benziyor.

Selin Altınel, Şenol Zencir yapımcılığında çekilen, senaryosu Leman Çizerleri Suat Özkan ve Kaan Ertem ile şafak Sezer’in imzasını taşıyan, Atıl ınaç’ın yönetmenliğini üstlendiği “Kolpaçino-Bir şehir Efsanesi”nin çekimleri İstanbul-Çekmeköy’de devam ediyor.

Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Hakan Ural, Ali Sürmeli, Eriş Akman ve Hakan Aysev’in yanı sıra sürpriz isimlerin de rol aldığı aksiyon-komedi türündeki film, birbirine kenetlenmiş 7 kişinin bir günde başına gelenleri konu alıyor. Temposu ve kurgusuyla seyirciye şaşırtıcı bir hikâye sunmayı hedefleyen ekip, 1 Temmuz’da başlayan çekimleri dört haftada tamamlamayı ve filmi 29 Ekim’de seyirciyle buluşturmayı planladıklarını açıkladı. Film 250 kopya ile Türkiye’de, 50 kopya ile Avrupa’da aynı anda vizyona girecek.

giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger