Sibel Can, Sulhi Aksüt’ü evdeki gizli kasayı boşalttığı için mi boşuyor?

12 Temmuz 2009 Pazar0 yorum

Sibel Can, Sulhi Aksüt

Sibel Can, Sulhi Aksüt’ü evdeki gizli kasayı boşalttığı için mi boşuyor?

ÖZEL HABER! Ünlü Şarkıcı Sibel Can ile kocası Sulhi Aksüt’ün neden bir anda birbirlerine girip boşanma davası açmalarının sebebi çok merak ediliyordu.

Sibel Can Miami tatilinden önce mutluluk pozları verdiği ve ölürümde ayrılamam dediği kocası Sulhi Aksüt’ten Miami tatili dönüşü boşanmaya karar verdi.

Sibel Can ile Sulhi Aksüt arasında yaşananlar öyle vahim bir durumdu ki; Sibel Can çocuğunun babası Sulhi Aksüt hakkında mahkemeden eve yaklaşmama kararı aldırmıştı Sulhi Aksüt, Sibel Can’ın evine 100 metreden fazla yakalaşamayacak, yaklaştığı takdirde hakkında tutuklama kararı çıkartılacaktı.

Magazin basını günlerdir bu olayın altındaki nedeni arıyordu. Ne olmuştu da Sibel can, kocası Sulhi Aksüt’ü mahkeme kararı ile evine bile yaklaştırmayacak kadar tehlikeli bulmuş, mahkemede Sibel can’ın gerekçelerini haklı bularak Sulhi Aksüt’ün Sibel Can için tehlike teşkil ettiğine hükmederek eve yakalaşmasını yasaklamıştı.

Ve haftalardır tüm magazin basının bulmaya çalıştığı sır sonunda çözüldü. Turuncutime.com’un Sulhi Aksüt ve Sibel Can’a çok yakın kaynaklardan edindiği bilgiler şok edecek türdendi.

Yakın aile çevresinden konuşulan iddialara göre; Sibel Can, çocukları ile Miami tatilindeyken evde Sibel Can’ın nakit para ve mücevherlerinin olduğu gizli kasa Sulhi Aksüt tarafından açtırılmıştı. Sibel Can’ın kasanın açıldığından haberi yoktu. Sibel Can’dan habersiz bir şekilde açtırılan kasada Sibel Can’ın çeşitli pırlanta, oldukça yüklü miktarda nakit parası ve çeşitli mücevherleri bulunuyordu.

Yine ikilinin yakın çevrelerinden duyduğumuz iddialara göre Sulhi Aksüt’ün yüklü miktarda borcu bulunduğu ve bu borçları kapamak için kasayı açtırıp içindeki mücevherleri ve yüklü miktardaki nakit parayı kullandığı, kasadan eksilenlerin toplam değerinin 1,5 Milyon TL’lik bir rakama ulaştığı yönünde.

Sibel Can, Miami tatili dönüşünde evdeki kasanın açtırıldığını görünce soluğu mahkemede aldı ve kocası Sulhi Aksüt için önce tedbir kararı çıkarttırdı. Ardından da Aksüt’e boşanma davası açan Can’ın eşinin bütün özür dielemelerine rağmen bırakın affetmeyi, yüz yüze görüşmeyi bile kabul etmediği iddia edildi.

Önümüzdeki günlerde bu işinde ayrıntıları ortaya çıkacaktır.

Turuncutime.com’dan ayrılmayın. Gelişmeler Turuncutime.com da olacak…


www.turuncutime.com
giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger