Yemekteyiz 41 Hafta Yarışmacıları Final

22 Temmuz 2009 Çarşamba0 yorum

Yemekteyiz 20 temmuz pazartesi başlıyacak olan haftada yarışmacılardan biri ekranların tanınan ve güler yüzü faik öztürk herkes onu safiye soyman ile beraberliginden tanıdı.Yemekteyiz Faik Öztürk ile gülmekten kırılacak eglencenin tadına varıcaksınız..

Yemekteyiz, Yemekteyiz 20 temmuz izle faik öztürk, Yemekteyiz 20.07.09 izle faik öztürk, Yemekteyiz faik öztür ve diger yarışmacıları, Yemekteyiz faik öztürk, Yemekteyiz faik öztürk izle, Yemekteyiz faik öztürk safiye soyman

İç Yapımlar tarafından hazırlanan,Caner Erdem yönetimindeki Yemekteyiz 41. Haftasında…
Herkesin merakla izlediği Yemekteyiz in bu hafta ki renkli yarışmacıları ise şöyle;

1: Hale Furtun (Büyükçekmece)
34 yaşında.Bursalı..Meslek lisesi yapı ressamlığı mezunu.. Evli ve iki çocuk annesi.

2: Salih Terzi (Pendik)
46 yaşında..Sanat danışmanı..lise mezunu..Bekar..Yarışmada büyük ödülü kazanmayı hedefliyor..Yarışırken eğlence ve kaliteli yaşamda yemek kültürünün önemini vermeyi amaçlıyor.

3: Fide Uyarlar (Bomonti)
29 yaşında.Bekar,model ve halkla ilişkiler uzmanı.İktisat fakültesi mezunu.Dans etmeyi,gezmeyi,alışveriş yapmayı,müzik dinlemeyi seviyor..

4: Faik Öztürk
Safiye Soyman’ın hayat arkadaşı.Toplumun bağrına bastığı içten ve sempatik tavırlarıyla ilgi odağı olan Faik Bey 41.Hafta Yemekteyiz yarışmasının etkili,iddialı ve etkili renklerinden biri.

5: Selda Tırak ( Etiler)
33 yaşında,Üniversite mezunu,Bekar..Satış-Pazarlama Uzmanı bir süredir çalışmıyor.. İddialı ve kendine güvenen Selda Hanım herkesten farklı olduğunu düşündüğü menüsüyle öne çıkmayı planlıyor..

giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger