Browni Tarifi

1 Ekim 2009 Perşembe0 yorum

browni

MALZEMELER

1 su bardağı şeker
125 gr margarin
3 adet yumurta
1.5 su bardağı un
3 çorba kaşığı kakao
1 su bardağı bütün ceviz
1 paket vanilya
1 paket bitter çikolata
1 paket kabartma tozu
1/2 çay kaşığı tuz
HAZIRLANMASI
Yağı, şekeri, vanilyayı ve tuzu koyup, yumuşayıncaya kadar yoğurun. Yumurtaları teker teker ekleyip, unu, kabartma tozunu ve kakaoyu ilave edip karıştırın. Bu kakaolu hamura cevizleri de ekleyip, tekrar karıştırın. Hazırladığınız hamuru hafif yağladığınız borcama yayıp önceden ısıtılmış 170 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Soğuduktan sonra kare kare kesin ve benmari usulü eritilmiş çikolayı gezdirip servis yapın.
giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger