ÇILBIR

20 Eylül 2009 Pazar0 yorum

Lbr

Malzemeler: (2 kişilik)

  • 2 yumurta
  • 2 çay bardağı yoğurt
  • 1/2 çay kaşığıtuz
  • 2 diş sarımsak
  • 3 Su bardağı su
  • 2 çorba kaşığı sıvıyağ
  • 1 çay kaşığı kırmızıbiber

Yapılışı:

  1. Soğuk suyu tencereye boşaltın.
  2. Yumurtaları sarılarını patlatmadan önce bir kaseye kırın.
  3. Su kaynayınca içine 1 çay kaşığı kadar tuz atın.
  4. Kasedeki yumurtaları yavaşca suyun içine salın.
  5. 2~2.5 dakika kaynatıktan sonra bir delikli kepçeyle servis tabağına alın.
  6. Yoğurda sarımsağı ezerek karıştırın ve tuzunu ekleyin. Yumurtaların üzerine dökün
  7. En üstünede tavada kırmızıbiberli yağ yakıp gezdirin.
giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger