Çipura Buğulama

12 Eylül 2009 Cumartesi0 yorum

Çipura Buğulama


Malzemeler:
  • 3 adet çipura
  • 3 adet soğan
  • Yarım demet maydanoz
  • 2 adet defne yaprağı
  • 3 adet domates
  • 1 adet limon
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz karabiber

Hazırlanışı:

Balıkları ayıklayıp yıkayın. Çelik tencereye yerleştirin. Soğanları piyazlık kıyın. Domateslerin kabuklarını soyup, doğrayın, maydanoz ve limonu kıyın. Soğanı, domatesi, maydanozu üzerlerine yayın. Limon dilimlerini üzerine koyup tuz ve karabiber gezdirin. Zeytinyağı ve bir kahve fincanı su ve defneyaprağını ilave edin. Tencerenin ağzını bir folyo ile kapatın. Üzerine bıçak yardımıyla bir delik açın. Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte yarım saat pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger