Doktorum online izle 30 Eylül 2009 çarşamba Kanal D

30 Eylül 2009 Çarşamba0 yorum


Kanal D’nin moderatörlüğünü Dr. Serdar Önal’ın yaptığı, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Aytuğ Kolankaya ve Medikal Estetik Doktoru Seran Göçer’in birlikte sundukları sağlık programı “Doktorum”un bugünkü konuları; “Tüp Bebek Yöntemi” ve “Sigara Bağımlılığı”.
Op. Dr. Aytuğ Kolankaya, animasyonlarla tüp bebeğin nasıl yapıldığını anlatıp, tüp bebekle ilgili akıllara takılan bütün sorulara cevap verecek.

Yıllarca çocuk sahibi olma özlemiyle yanıp tutuşan anne adaylarının bebekleri, stüdyoda yapılacak dört boyutlu ultrasonla gösterilip, kalp atışları dinletilecek. Türkiye’nin ilk tüp bebeği Dilek Katrancı ve annesi Birsen Katrancı, 21 yıldır yaşadıkları en ilginç anıları stüdyodaki izleyicilerle paylaşacak.
Ayrıca İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Zeki Kılıçarslan, sigaranın insan sağlığına nasıl zarar verdiğini anlatacak, sigara dumanındaki 4 binden fazla zararlı maddeden tanıdıklarımızı gösterecek. Yıllarca sigara içtiği için bugün oksijen makinesine bağlı yaşayan, akciğer kanseri 76 yaşındaki emekli öğretmen Hasan Toplu, yaşadığı sağlık sorunlarını ve sigara içtiği için yaşadığı pişmanlığı dile getirecek. Stüdyoda yapılacak karbonmonoksit testi ise, sigara içenle, içmeyenin soluduğu karbonmonoksit oranını göstererek çok şaşırtacak
Künye :
Sunan: Dr. Serdar Önal, Dr. Aytuğ Kolankaya , Dr. Seran Göçer
giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger