Oktay Usta Dana Güveç Tarifi

1 Ekim 2009 Perşembe0 yorum

Beğendili Tavuk TarifiOktay Usta Dana Güveç Tarifi
MALZEMELER

1/2 kg kuşbaşı dana eti 1 adet patlıcan
1 adet kabak
2 adet domates 1/2 kg fasulye
1 adet soğan 4-5 diş sarımsak
Yapılışı:
Toprak bir güveç kabının içine önce etler, daha sonra sırası ile sarmısak, fasulye, küp küp doğranmış patates, soğan, dilimlenmiş ve suda bırakılıp acısı alınmış patlıcan ve yine dilimlenmiş kabak ve domatesler konur. İsteğe göre yeteri kadar tuz ilave edilip, 1 çay fincanı su ilavesi ile kısık ateşte 1,5 saat kadar pişmeye bırakılır. İsteğe göre yağ ilave edilebilir.

giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger