Paçanga Böreği

1 Ekim 2009 Perşembe0 yorum

PACANGA BOREGI

MALZEMELER

3 ADET YUFKA
150 GRAM PASTIRMA
3 ADET SIVRI BIBER
2 ADET DOMATES
BIR TUTAM KIYILMIS MAYDONOZ
1 KASE RENDELENMIS KASAR

YAPILIŞI :
PASTIRMAARI INCE DILIM SEKLINDE DOGRA VE TAVADA SOTELE. SIVRI BIBERIDE AYNI SEKILDE DOGRAYIP EKLE. DOMATESI ICINE RENDELE VE AZ DAHA SOTELE. ALTINI KAPATIP MAYDONOZU EKLE VE SOGUTMAYA BIRAK.SOGUDUKTAN SONRA KASARIDA ILAVE ET. YUFKALARI 4 PARCAYA KES. YUFKALARIN ORTASINA BIRAZ HARCTAN KOYUP KENARLARINI ICINE BUK VE YASSI SEKILDE SAR. YUFKANIN UCUNU SUYA BATIRIP YAPISTIR. KIZGIN YAGDA ARKALI ONLU PISIR.

giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger