Sebzeli Tavuk Dürümü

12 Eylül 2009 Cumartesi0 yorum

Sebzeli Tavuk Dürümü

Malzemeler:
  • 350 gram tavuk göğüs eti
  • 2 adet kabak
  • 2 adet kırmızı etli biber
  • 2 adet çarliston biber
  • 1 adet büyük boy havuç
  • 150 gram mantar
  • 1 çorba kaşığı soya sosu
  • 4 adet dürüm
  • 2 çorba kaşığı tereyağı
  • Yeteri kadar tuz karabiber

Hazırlanışı:

Tavuk etini ince şeritler halinde kesin. 1 çorba kaşığı tereyağı ile tavada soteleyin. Bir tabağa alın. Biberleri, havucu, kabağı kibrit çöpü büyüklüğünde uzun ince doğrayın. Mantarları ikiye ayrılacak şekilde kesin. Bütün sebzeleri tavukların sotelendiği tavaya alın. Kalan tereyağı ile soteleyin. Tuzu ve karabiberi ekleyin. Tavukları ilave edin. Soya sosunu da ekleyerek biraz daha pişirin. Dürümlerin içine sarıp servise sunun.

giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger