Sos Tarfileri / Acılı Sos

29 Eylül 2009 Salı0 yorum

acı sos

MALZEMELER

300 gr soyulmuş domates
5 adet fesleğen yaprağı
2 adet acı kırmızıbiber
3 diş sarımsak
Tuz

HAZIRLANMASI

Sarımsakla kırmızıbiberi ince ince kıyıp ateşe koyun ve biraz soldurun. Fesleğen yaprakları ile domatesleri ince ince kıyıp buna ilave edin. Tuzunu ekleyip tencereyi kapatın.15 dakika kadar pişirin. Bu süre sonunda sos hala çok sıvı ise tekrar kapaksız olarak pişirmeye devam edin.Tam kıvamına gelince bir kaşık zeytinyağı ilave edin.
Bu sosu makarnanız için kullanabilirsiniz.
giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger