Tavuklu Mantar Sote

1 Ekim 2009 Perşembe0 yorum

Tavuklu Mantar Sote

Malzemeler
1 Tane Tavuk Göğsü
2 Tane Soğan
2 Tane Yeşilbiber
1 Tane Domestos
100 Gr.Margarin
1 Tatlı Kaşığı Tereyağı
500 Gr.Mantar
Biraz Salça
Karabiber
Tuz
Yemeğin Tarifi
Tencereye yağ konulur.Küp küp doğranmış olan soğan, biber ve domates kavrulur Kavurma işlemi bittikten sonra küçük küçük doğranmış olan tavuk da tencereye eklenir ve salça ilave edilir.Birkaç saat önceden tuzlu suya konulan mantarlar yıkandıktan sonra parçalara ayrılır ve tancereye eklenir.Tuz ve biber ilave edildikten sonra yarım saat pişirilerek servis yapılır.

giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger