ÇİKOLATALI KUPLAR

4 Ekim 2009 Pazar0 yorum

Malzemeler :

  • 2,5 su bardağı süt
  • 5 çorba kaşığı şeker
  • 2 çorba kaşığı mısır nişastası
  • 2 çorba kaşığı pirinç unu
  • 1 paket bitter çikolata

Ayrıca :

  • 1 poşet krem şanti
  • 1 çay bardağı süt

Üzerine :

  • Dövülmüş antep fıstığı

Yapılışı :

  1. Sütü tencereye alın, pirinç unu ve nişastayı ekleyip orta hararetli ısıda 2-3 dk. karıştırarak pişirin. Şekeri ve küçük küçük kırdığınız çikolatayı ekleyip erimesini sağlayın. Ocağın altını kapatıp mikserle 5 dk çırpın. Biraz soğumasını bekleyin.
  2. Krem şantiyi 1 çay bardağı sütle hazırlayıp buzdolabına kaldırın.
  3. Kuplara, çikolatalı sos ve krema sıkma torbasına koyduğunuz krem şanti ile, kuplara paylaştırın. Üzerini fıstık ile süsleyip servis yapın.
giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger