ELMALI PAY

19 Ekim 2009 Pazartesi0 yorum

deniz 024

MALZEME

3 ad elma
125 gr margarin
1 su bardağı şeker
1,5 su bardağı un
3 yumurta
1 pkt kabartma tozu
1pkt vanilya
YAPILIŞI
Elmalar soyulur ve ince dilimler halinde doğranır. Kararmaması için limonlu suda bekletilir. Hamuru hazırlamak için : yumurta ve şeker derin bir kapta iyice çırpılır. İçine yağ, un, kabartma tozu ve vanilya ilave edilir. Uygun genişlikte borcam hafif yağlanır karışım içine dökülür ve üzerine elmalar sıra sıra dizilir. 180 derecede önceden ısıtılmış fırında 30 dk pişirilir. Servis edilirken tarçın veya cevizde arzuya göre kullanılır.
giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger