KUŞKONMAZ ÇORBASI

19 Ekim 2009 Pazartesi0 yorum

DSCN4189
MALZEME

5 Dal konserve kuşkonmaz
1 ad büyük domates
1 tatlı kaşığı salça
1,5 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı sıvıyağ
3 kepçe et suyu
1 kepçe su
Tuz

YAPILIŞI

Bir yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı sıvıyağda kavrulur. Domates ve salça ilave edilerek biraz daha kavrulur. Kuşkonmazlar ufak ufak kesilir. Et suyu, su ve tuz ile birlikte tencereye ilave edilerek kaynayana kadar pişirilir. Ben blenderdan geçirdim ama arzuya göre geçirmeden de servis edilebilir.Bütün aromalı yeşil otlar bu çorbaya inanılmaz yakışıyor. Nane, dereotu, maydanoz hangisini arzu ederseniz süsüleyerek sıcak servis yapılır.
giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger