Oktay usta Üzümlü Elma Reçeli

10 Ekim 2009 Cumartesi0 yorum

Malzemeler :
  • 2 kg. elma
  • 1 su b. kuru üzüm
  • 2 limon
  • 2 kg. toz şeker
  • 3 parça kabuk tarçın
Hazırlanışı :

2 kg.elmanın kabuklarını soyun.Elmaları iri olarak küp kesin. Geniş bir tencereye elmalrı alın.Elmaların üzerine 2 kg.toz şeker ilave edin.Üzerine 3 parça kabuk tarçın ilave edin ve karıştırın.Üzerine 1 su bardağı kuru üzüm ilave edin.Elma reçelini kaynamaya bırakın.

Elma reçeli kaynadıktan sonra üzerine 2 adet limon suyu sıkın.Tekrar elma reçelini kaynamaya bırakın.Elma reçeli soğuduktan sonra kavanozlara boşaltın.

giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger