Tarhana Çorbası (TERBİYELİ)

10 Ekim 2009 Cumartesi0 yorum


2 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞ
2 YEMEK KAŞIĞI SIVI YAĞ
4 ÇORBA KAŞIĞI TARHANA
2 ÇORBA KAŞIĞI SALÇA
1 YEMEK KAŞIĞI TOZ KIRMIZI BİBER İSTEĞE BAĞLI ET VEYA TAVUK SUYU VEYA NORMAL SU
1 TATLI KAŞIĞI KURU NANE
3 DİŞ SARMISAK
BİR TUTAM TUZ
BİR TENCERENİN İÇİNDE TEREYAĞINI VE SIVI YAĞI ERİTELİM SALÇAYI VE TOZ KIRMIZI BİBERİ İÇİNE KOYUP BİRAZ KAVURALIM VE SUYU İLAVE EDELİM BİR TARAFTANDA AYRI BİR KABIN İÇİNDE TOZ TARHANAYI BİRAZ SULANDIRALIM SU KAYNADIKTAN SONRA ALTINI KISIP TARHANAYI YAVAŞ YAVAŞ KARIŞTIRARAK SUYA İLAVE EDELİM BİR TAŞIM KAYNADIKTAN SONRA SARMISAK VE NANELERİ EZİP ÇORBANIN İÇİNE İLAVE EDELİM 1-2 DK. DAHA KAYNADIKTAN SONRA SERVİSE HAZIR AFİYET OLSUN
giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger