AKAY 2010 GELİNLİK MODELLERİ

26 Kasım 2009 Perşembe0 yorum

AKAY 2010 GELİNLİK MODELLERİ
Akay 2010 Gelinlik Modellerinde dantellerin ve kumaşların farklı kullanımları, yakalardaki hareketler, yeni formlar, kristal taşlar ile incili işlemelerin sıkça kullanımı ile koleksiyon, elbise formları ile dikkat çekiyor.

Akay aksesuarları da yeni koleksiyonları ile hayli dikkat çekici. Her gelinlik için özel olarak tasarlanmış baş ve duvak seçenekleri, keseler gelinlik ile bütünlük içerisinde. Ayrıca farklı seçimleriniz için birçok modeller reyonlarımızda yerini alacak. Geçen sene ilk defa hazırlanan ayakkabı koleksiyonumuz ise Sertaç Delibaş imzasını taşıyor. 8 modelden oluşan Akay Shoes koleksiyonu hem kapalı hem açık alternatifleri ile gelin ayakkabısı konusunda 2010 sezonunda da gelin adaylarına şıklık yaratacak.

Her geçen gün kendini yenileyen ve evlilik hazırlığındaki gelin adaylarına daha fazla alternatif sunan Akay 2010 sezonunda da adından uzun süre söz ettirecek. Fiyatların 1500 – 5000 TL arasında satışa sunulacak 2010 koleksiyonu tüm gelin adaylarının bütçelerine de gülümseyecek.
giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger