Oktay usta Levrek Buğlama Tarifi

18 Kasım 2009 Çarşamba0 yorum

Malzemeler :
  • 2 levrek
  • 3 domates
  • 3 biber
  • 1 kase mantar
  • 1 patates
  • 1 limon
  • 2 defne yaprağı
  • 1 çay k. tane karabiber
  • 1 tutam maydanoz
  • zeytinyağı
  • tuz,su
Hazırlanışı :

2 adet levreği fileto şeklinde etini çıkartın.1 kase mantarı iri olarak kesin.Tencereye mantarları ilave edin.1 adet patatesi iri olarak kesin ve mantarların üzerine patatesleri ilave edin.Üzerine levrek balıklarını alın.Üzerine ince kesilmiş biberleri ve domatesleri ilave edin.

Üzerine 2 adet defne yaprağı ve tane karabiber ilave edin.Üzerine tuz zeytinyağı ve az miktarda su ilave edip pişirin.1 tutam maydananozu ince olarak kesin.Pişmeye yakın balıkların üzerine ince kesilmiş maydanozu ilave edip servis edin.

giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger