Oktay Ustadan Bad Tarifi

6 Kasım 2009 Cuma0 yorum

Malzemeler :
  • 2 su b. haşlanmış yeşil mercimek
  • 1 çay b. ince bulgur
  • 3 domates
  • 2 biber
  • 1 soğan
  • 1 çorba k.biber salçası


  • 1 çorba k.domates salçası
  • 1 demet maydanoz
  • 5 yeşil soğan
  • 1 tutam taze nane
  • nar ekşisi
  • tuz, karabiber
  • lahana

Hazırlanışı :

1 adet soğanı küp kesin ve tavada soteletin.Üzerine biber salçası ve domates salçası ilave edin ve kavurun.Üzerine 3 adet küp kesilmiş domatesi ilave edin ve kavurun.1 çay bardağı ince bulgurun üzerine sıcak su alın ve ince bulguru demlendirin.

İnce bulgurun üzerine 2 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek ilave edin.Üzerine domates ve biber salçası,1 demet ince kesilmiş maydanoz,5 yeşil soğan ince kesilmiş taze nane ilave edin.Üzerine tuz,karabiber ve nar ekşisi ilave edip karıştırın.Servis tabağına lahana yapraklarını alın.Üzerine badı ilave edip servis edin.

Oktay Ustadan Bad Tarifi

giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger