Oktay Ustadan Köy Usulü Lahana Dolması Tarifi

6 Kasım 2009 Cuma0 yorum

Malzemeler :
  • 1 adet lahana

İç harcı için:

  • 2 su b. bulgur
  • 4 soğan
  • 1 çorba k. domates salçası
  • 1 tatlı k. biber salçası
  • 1 tutam maydanoz
  • 1 tutam dereotu
  • 1 tutam reyhan
  • 1 tutam taze nane
  • tuz, karabiber
  • zeytinyağı
  • su
Hazırlanışı :

Bir kaba 2 su bardaüı bulguru,4 adet yemeklik kesilmiş soğan,domates salçası,biber salçası,ince kesilmiş madanoz,dereotu taze nane,reyhan ,tuz karabiber,zeytntağı ilave edin ve dolma harcını karıştırın.

1 adet lahanın yapraklarını haşlayın ve lahana yapraklarının içine dolma harcını ilave edip sarın.Tencereye lahana dolmalarını dizin.Üzerine su ilave edip pişirin.

Oktay Ustadan Köy Usulü Lahana Dolması Tarifi
giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger