U.S. POLO ASSN. 2009 2010 SONBAHAR KIŞ KATALOĞU

26 Kasım 2009 Perşembe0 yorum

U.S. POLO ASSN. 2009 2010 SONBAHAR KIŞ KATALOĞU
U.S. Polo Assn. 2009-10 Sonbahar Kış modası “Retro” detaylarını taşıyor. Özellikle markanın Classics serisinde çizgiler; Amerikan klasiklerini ve 1950’li yılların Retro özelliklerini taşıyor. Güney Amerika sahillerinin ve sahil kulüplerinin klasikleşmiş detayları sonbahar kış sezonunun çıkış noktası.

Özel dikişler ve aksesuarlarla polo sporunun kendine has, zaman zaman maskülen yönlerini de cesurca sergilemek için tasarlanan koleksiyonda; ana renkler indigo, fuşya, kırmızı ve yaprak yeşili.

U.S. Polo Assn. markasının tasarımcısı Alev Ciliv’den öneriler…
“Çok detaylı, armalı sweat ve trikolar, jeanler, yeni kalıp chino pantolonlarımızla birlikte rahat bir şıklığı temsil ediyor. Businness Comfort serisi armalı ve lycralı bayan gömleklerimiz de desen ve renk açısından günün her saati her türlü mekan için tercih edilebilir. Beyaz jeanler ve pantolonlar kış mevsimi de olsa bu sezon sıkça tercih edilecek. Bu pantolonlar için en iyi tamamlayıcılar ise; saç örgüsü uzun hırkalar ve binici çizmeleri. Kısacası bu kış, tam bir retro havası içinde olacağız.”

Bay, Bayan, Çocuk, Genç ve Genç Hisseden Herkes…
U.S. Polo Assn. markasının geçtiğimiz sezon satışa sunulan ve beğenilen çocuk ürün grubu bu sezon da tüm hızıyla müşterileri ile buluşmaya devam ediyor. Anne baba konseptine paralel olarak tasarlanan çocuk koleksiyonu; kadın - erkek ürün grubundaki tüm detayları ve renkleri birebir taşıyor.
giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger