Islak Kek Tarifi

30 Aralık 2009 Çarşamba0 yorum


ISLAK KURABİYE
1 PAKET MARGARİN
4-5 ÇORBA KAŞIĞI KAKAO
2 YUMURTA
1 SU BARDAĞI ŞEKER(DOLU DOLU)
1 PAKET KABARTMA TOZU
ALDIGI KADAR UN
ÜZERİ İÇİN
HİNDİSTAN CEVİZİ
ŞERBETİ İÇİN

2 SU BARDAĞI SU
1 SU BARDAĞI ŞEKER
YAPILIŞI:
TÜM MALZEMEYİ KARIŞTIR CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE YUVARLA 175 DERECEDE 15-20 DAK. PİŞİYOR ÇOK SERT OLARAK PİŞMEYECEK
ÜZERİNE BASTIRDIĞINIZDA YUMUŞAK OLUCAK.
FIRINDAN ALDIĞINIZ GİBİ SICAK SICAK SU VE ŞEKERİ KARIŞTIRARAK HAZIRLADIĞINIZ SOĞUK (KAYNAMAMIŞ) ŞERBETİN İÇİNE
ATIP BEKLETMEDEN ÇIKARTIYORSUNUZ HİNDİSTAN CEVİZİNE BATIRIP SERVİS TABAĞINA ALIYORSUNUZ

giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger