Kağıtta Taze Baharatlı Tavuk

16 Aralık 2009 Çarşamba0 yorum



Malzemeler :

* 1 tavuk göğsü
* 2 diş sarımsak
* 1 soğan
* 4-5 mantar
* 4 çorba k. domates sosu
* fesleğen
* biberiye
* tuz
* karabiber
* kaşar peyniri
* yağlı kağıt

Hazırlanışı :

1 tavuk göğsünü küp olarak kesin.1 soğanı yemeklik kesin.Sarımsakları ince olarak kesin.Tavaya sıvıyağı alın.Tavaya soğnaı ve sarımsağı alın ve kavurun.Soğanın üzerine mantarları ilave edin.Tavuk etlerini ilave edin ve kavurmaya devam edin.Daha sonra üzerine domates sosu ilave edin

.Yağlı kağıtan bir karış genişliğinde kesin.Yağlı kağıda tavuklu harcı ilave edin.Tavukların üzerlerine biberiye fesleğen ilave edin.Üzerine bir dilim kaşar peynir dilimi yerleştirin.Yağlı kağıdı kapatın.Fırın tepsisine dizİN.Önceden ısıtılmış olan 190 derecelik fırında pişirin.

giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger