Zencefilli Limonata Nasıl Yapılır

18 Aralık 2009 Cuma0 yorum

Malzemesi:
Malzemeler: 5 adet limon 1 yarım kibrit kutusu kadar zencefil 6 yemek kaşığı bal 3 sap nane 1 litre su her bardak için bir üzüm tanesi her bardak için 2-3 dilim elma

Tarifi:
Yapılışı: Zencefili soyun ve rendeleyin. Limonun yıkayın ve kabuklarını rendenin ince kısmı ile rendeleyin. Limon, zencefil su ve balı derin ve geniş bir kapta bal tamamen eriyinceye kadar karıştırın. Dolapta 15-20 dk.kadar dilendirin. Bir tülbent yardımı ile süzün. Bardaklara bolca buz doldurun, içine 1 adet nane yaprağı, 1 adet üzüm tanesi ekleyin. Limonatayı doldurun ve elma dilimleri ile süsleyerek servis yapın. giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger