Adıyaman patlıcan köftesi tarifi & yapılışı

16 Ocak 2010 Cumartesi0 yorum

Adıyaman patlıcan köftesi tarifi & yapılışı
Kaç Kişilik
Patlican
Kiyma
1 sogan
3 dis sarmisak
Bayat ekmek veya galeta unu
1 yumurta
Maydanoz,tuz
Karabiber,kirmizibiber,kimyon
Tarifin Hazırlanışı
Kiymayla diger malzemelerin hepsini karistirin.
Kiymayi cok iyi yogurun ki dagilmasin.
Patlicanlari firnda kabuklu sekiilde közleyin.
Saplarini kesmeden soyun.
Kiymayla, patlicanlari sapi disarida kalacak sekilde sarin.
Tepsiyi yaglayin.Patlicanlari dizin ve 180° firina verin.
giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger