Botoks Tarih Oluyor,2010 botoks ,anna friel botoks,botoks nasıl

12 Mart 2010 Cuma0 yorum

Botoks tarih mi oluyor? Anna Friel, gençliğini Botoks yerine Polaris Lazer Tedavisi ile koruduğunu açıkladı. Zengin ve ünlülerin genç kalmak için tercih ettikleri botoksun yeni bir rakibi var; Polaris Lazer uygulaması. Polaris Laser, göze hoş görünmeyen kırışıklıkları yüz ifadesini bozmadan yok ediyor.



Şu günlerde ufak tefek kırışıklık sorunu yaşayan 32 yaşındaki ünlü oyuncu Anna Friel tedavinin hayranlarından biri. Kariyeri boyunca daha iyi görünmek için botoks yaptırıp yaptırmadığı sorulan Friel, 'Polaris olarak adlandırılan bir tedavi uyguladım. Cildinizi yenileyen, kolajenle kaplayan bir tür lazer makinesine benziyor. En iyi tarafı uygulamadan hemen sonra farkı görebiliyorsunuz.

Gelecekte estetik uygulamalar yaptırmayacağını söyleyemeyeceğini içtenlikle itiraf eden ünlü yıldız, 'Bunu söylersem yalancı olurum. Gelecekte bende bir takım ince uygulamalar yaptıranlar arasında olacağım. Botoks yaptırmadım çünkü yüzümü oynatamayacağımdan korktum' dedi.

Devrim niteliğindeki Polaris Lazer uygulaması, 'geliştirilen yeni teknoloji ile derin kırışıklıkları, çizgileri güzenli ve etkili bir şekilde çözüm sunduğunda' ısrar ediyor.

Tedavinin savunucularına göre, erken yaşta ortaya çıkan yaşlanma izleri, göz çevresindeki kırışıklıklar ve sigara kırışıklıkları başarıyla gideriliyor. Tedavi bir saatten daha az bir sürede hiçbir yan etki görülmeksizin, cerrahi müdahale gerektirmeden uygulanabiliyor.



Yüz ifadesini bozmazsı, mimikleri etkilemesine rağmen son yıllarda yaptırılması gereken gençlik uygulaması haline gelen botoksun diş temizletme kadar normal bir uygulama haline geldiği konuşuluyordu.

Polaris tedavisi nedir?
Polaris, epidermis altındaki cilt katmanlarına kadar işleyen kırışıklıkları ısı yoluyla gideriyor. Cilde uygulanan ısı, dermisin büyümesine neden hücrelerin yeni kollajen üretmelerini sağlıyor. Ortaya çıkan kollajen kırışık bölgeyi dolduruyor ve cildin sıkılaşmasını sağlıyor. 40 ila 50 dakika arasında uygulanan yüz tedavisinin maliyeti 150 sterlin yani yaklaşık 350 TL. Cheshire'daki Dunham Consulting Patricia Oppizio tedaviyi uygulayan birkaç merkezden biri. Deneyimli kişiler tarafından yapılan tedavide hiçbir risk yok. Londra Royal Free Hospital'da dermatoloji uzmanı Dr. William Clayton, tedaviye tedbirli yaklaşılması gerektiğini belirtti. Dr. Clayton, yanlış bir uygulamanın cildi yakıcı ya da iz bırakıcı etkisi olabileceği konusunda ilgilileri uyarıyor.

Etiketler : botoks nedir,botoks nasıl yapılır,botoks yaptıran ünlüler,botoks estetik,polaris tedavisi giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger