Ne Yapmalı KEY Ödemeleri ile SSK’lı Kadınlarda Emeklilik 6 Nisan Salı

5 Nisan 2010 Pazartesi0 yorum

6 Nisan Salı- "KEY Ödemeleri ile SSK’lı Kadınlarda Emeklilik "

Didem İnselel ve Fatih Portakal’ın sunduğu NE YAPMALI’da 6 Nisan Salı günü milyonlarca kişiyi ilgilendiren KEY ödemeleri ile SSK’lı kadınlarda emeklilik konuları konuşulacak.
Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel’in konuk olacağı bu bölümde, KEY ödemelerinde yaşanan sorunlar ele alınacak. Kime, kaç lira KEY ödemesi yapılacak, KEY listelerinde adı olmayanlar nereye başvuracak, ölüm halinde KEY ödemesi kime yapılacak gibi pek çok soru NE YAPMALI’da yanıt bulacak.
Programda ayrıca, SSK’lı kadınların emeklilik şartları, hamilelik sürecindeki kadınların hakları, evlenen SSK’lı kadınların durumu gibi konularda da bilgi verilecek. NE YAPMALI programına izleyiciler de telefon ve elektronik posta yoluyla katılarak, sorularını yöneltebilecek.

fatih portakal ne yapmalı, ne yapmalı Didem İnselel, ne yapmalı 6 nisan 2010, ne yapmalı 6 nisan, ne yapmalı key ödemeleri, ne yapmalı SSK lı kadınlarda emeklilik, ne yapmalı 05.04.2010 ne yapmalı konukları kimler, ne yapmalı 6 nisan 2010 salı giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger