Gelin ayakkabı modelleri

5 Mayıs 2010 Çarşamba0 yorum

Malum yaz geliyor ve evlenecek çiftler internetten gelin ayakkabı modelleri arıyorlar. Bende bu çiftlerimize biraz yardımcı olmak amacıyla birkaç gelin ayakkabısı modelleri paylaşacağım. Gelinlik ayakkabı modeli seçerken eğer uzun boyluysanız topuklu ayakkabı size pek iyi olmayacağını ve rahat edemiyeceğinizi düşünüyorum. 

Çünkü gelin topuklu ayakkabı modellerinde boyunuzu çok uzun gösterir ve tüm gün o ayakkabı üzerinde duracağınız için rahatsız edebilir diye düşünüyorum. Uzun boylu gelinler için babet tarzı topuksuz tatlı gelin ayakkabı modellerini öneririm. 2010 gelin ayakkabı modellerinde en çok tercih edilen ucu sivri ayakkabılar oluyor fakat ben üstü açık, bandlı ayakkabı modellerinin gelinlik altına daha çok yakışacağını düşünüyorum. Gelin ayakkabı fiyatlarından bahsedecek olursak güzel bir gelin ayakkabısı almak için en az 150-200 TL gözden çıkarmak gerekiyor.
İşte gelinlik ayakkabı modelleri :
2010 gelin ayakkabı modelleri, gelin ayakkabı fiyatları, guncelmoda.blogspot.com, Gelin ayakkabı modelleri, Gelin Ayakkabısı, gelin topuklu ayakkabı modelleri, gelinlik ayakkabı modelleri giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger