BEYMEN BLENDER 2010 2011 SONBAHAR KIŞ MODASI

20 Ekim 2010 Çarşamba0 yorum

Beymen Blender, 2010-2011 Sonbahar-Kış sezonunda, sıra dışı marka karmasını daha da zenginleştirerek, gençlerin uğrak noktası olmaya devam ediyor. Kendine güvenen ve özgürlüğüne düşkün olanların tercih ettiği Blender, yeni sezonda farklı ürünleriyle, modern, keyifli ve şehirli siluetin yaratıcısı oluyor.

70’ler…
Bu sezon; pelerinler, See by Chloe’nin çiçekli salopetleri, Tory Burch’ün tahta topuklu clog’larında 70’lerin etkisi hissediliyor.

Klasikler…
Klasik giyimden vazgeçemeyenler, bu sezon Maje’nin minik tüvit ceketini ve Rebecca Taylor’ın ipekli elbisesini, Michael by Michael Kors’un zincir saplı kutu çantasıyla kullanabiliyor.

Sokak Modası…
Soğuk kış günlerinde D&G’nin kar desenli kazakları, kalın örgülü mini yün şortlar ve Rag&Bone’un tüvit avcı ceketleri ısınmanın en kolay yolu olurken, koyun postu şapka ve dört parmaklık eldivenler, kış sezonunun öne çıkan trendlerini oluşturuyor.




Dış giyimde kışı vurgulayan beyaz Acne paltolar, Theory’nin jogging pantolonları ve Golden Goose sneaker’larla kombinleniyor. Isabel Marant Etoile’in dar asker pantolonları, Ksubi’nin ceketi ve NDC’nin motorcu botlarıyla giyiliyor

Kolej modası…
Band of Outsiders’ın kolej tarzı pea coat’ları, Jbrand’den kısa paçalı skinny-crop jean pantolonlar ve dize kadar yün çoraplarla giyilirken; Marc by Marc Jacobs’un iki renkli loafer ayakkabıları ve postacı çantası, kolej günlerini geri getiriyor. giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger