Doridorca, 2010-11 Sonbahar/Kış sezonu

22 Ekim 2010 Cuma0 yorum

Doridorca, 2010-11 Sonbahar/Kış sezonuna özel hazırladığı "abiye ve business" tasarımlarıyla dikkat çekiyor.


2010-2011 Sonbahar-Kış abiye koleksiyonunun yanı sıra şık iş kıyafetlerine de yeni sezonda ağırlık veren Doridorca tasarımcısı Senem Özmen Kandağ, ‘’Business’’ tasarımlarla da yeni sezona damgasını vuruyor.

Tasarımlarında feminenliği ön plana çıkaran Doridorca tasarımcısı Senem Özmen Kandağ, gece elbiselerinde de özellikle yeni sezonda oldukça revaçta olan siyah, beyaz, saks mavisi, saten parlak kırmızı ve leopar desenleri kullandığını belirtiyor.


İş kıyafetlerinde toprak tonları, bej, pudra, camel ve kül rengine ağırlık verdiğini söyleyen tasarımcı her yaşa uygun tasarımlar yapıyor.
 Kokteyler için ise ön plana çıkan elbiseleri özel taş ve geometrik aksesuarlarla birleştiren Senem Özmen Kandağ, gece elbiselerinde Swarovski taş ve geometrik aksesuarların büyük ilgi gördüğünü söylüyor.

Abiye tasarımlarında asimetrik, starplez, vücudu saran balık modellerinin bulunduğu 2010-2011 Sonbahar-Kış koleksiyonunda saten, şifon ve uçuşan robadan elbiseler yer alıyor.


Atalar mağazalarında ve Türkiye’nin seçkin mağazalarında satışa sunulan Doridorca, iddialı ve farklı tasarımlarıyla ünlülerin de tercihi oluyor.

Popüler Markalar
# Mango
# Koton
# Mudo
# Converse
# Zara
# Collezione
# Beymen
# Tommy Hilfiger
# Accessorize
# Bershka
# Lacoste
# LCW - LC Waikiki giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger