JİVAL'den 2011 mücevher rehberi

9 Şubat 2011 Çarşamba0 yorum

Bu yıl yan yana, birden fazla ince yüzük takmak, büyük bilezikler, taşlarda koyu renkler moda...
Altın ve pırlanta, 2011 yılında da kadınların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. JİVAL Yönetim Kurulu Başkanı Naim Gençoğlu, 2011 yılında zarif takılara doğru yönelimin olacağını belirtiyor. Gençoğlu’na göre 2011 mücevher modasında, püskül ve saçaklar, manşetler, kokteyl halkalar, büyük hacimli formların yanı sıra temalı ürünlerde burç kolyeleri, çiçekler, taş görünümlü yüzeyler ve geometrik formlar dikkat çekiyor.

Renklerde siyah, gri, mavi, kahverengi ve lacivert gibi koyu tonlarla yarı değerli taşlarda muhteşem mavi tonları, gök mavisi, soluk gri maviler, mavi yeşiller, turkuvaz ve mavi topazlar ön plana çıkıyor. 2011 mücevher modasında avize ve düğme görünümlü küpeler, tektaş, alyans gibi klasik modellerin yanı sıra ince, birkaç farklı parmağa birden ve bilekliklerde olduğu gibi yan yana takılan yüzükler öne çıkıyor.

JİVAL Yönetim Kurulu Başkanı Naim Gençoğlu, 2011 yılı mücevher modasını şöyle değerlendiriyor:


“Altın fiyatlarındaki aşırı yükselişin pırlantayı daha da cazip hale getirdiğini görüyoruz. 2011’de aksesuarlar hacim olarak büyüyor; çok ince, hafif ve sayıca fazla kombinasyonlar dikkat çekiyor. Gündelik kullanıma uygun, özgün ve modern tasarımlı takılar bu yıl ön plana çıkıyor.” giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger