2011 İlkbahar-Yaz Ayakkabı Modası

21 Mart 2011 Pazartesi0 yorum

“2011 yazında giyim modası, ayakkabı modasını da etkiliyor, renklerin blok olarak bir arada kullanıldığını görüyoruz. Turuncu, vişne, mürdüm, mavi kombinasyonları gibi, hatta buna ithafen NR.39 da, kromoterapi adında bir modelimiz var. Bunun dışında bu sezon bizim işlemediğimiz ama etrafta çok fazlaca görülecek, tahta takunyalar var, 1970lerden kalma çok feminen olmayan tahta takunya sandaletler… Bizim koleksiyonumuzda ise, fazlaca renk, eğlence, tül, kurdela, fiyonk, kumaş ve fır fır var. Çilek, uğur böceği ve kanat lazerli ayakkabılar, biraz fazlaca prenses ayakkabıları ve kırmızı pembe ve turuncu kombinasyonunun bir arada kullanıldığı modeller görmek mümkün.”

Bazen bir isimden yola çıkıp o kişiliğe ithafen tasarladığım bile oluyor, mesela bu sezon 9 yaşındaki yeğenim Lara' nın renkli ve çocuksu yanından yola çıkıp 'I love you Lara' yı koleksiyona kattım. Yani kısacası yaratmanın bir şekli yok.”

No.39'un el yapımı ve çalışması zor modellerden oluşan koleksiyonlarındaki bir model için ayda ortalama 20 çift üretiliyor.No.39 bu sezon “%100 gelin” adıyla bir gelin ayakkabısı koleksiyonu da çıkardı.
giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger