2011 Yazlık Elbise Modelleri

20 Mart 2011 Pazar0 yorum

Siyah, lacivert, gri, bordolarla geçen kış sezonunun ardından yavaş yavaş yüzünü gösteren baharla birlikte elbiselerimiz de çiçek açacak!

Havaların biraz daha ısınmasıyla birlikte elbiseler de ön plana çıkmaya başladı. Peki bu seneki elbise modelleri nasıl? İşte bahar modasını takip etmenize yardım edecek tüyolar.

Geçtiğimiz yaz sezonunda altın çağını yaşayan yere kadar uzun elbiseler bu sezonda hakimiyetini sürdürüyor. Serin havalarla kot ceketlerinizle tamamlayıp hem spor hem şık bir hava yaratabileceğiniz uzun elbiselerde ister büyük ister küçük olsun her boy çiçek desenleri hakim. Geometrik desenlilerine de sıkça rastlayacağımız uzun elbiselerde sezonun moda renkleri; lacivert, nar çiçeği, canlı kırmızılar, pudra ve toprak tonları.

Her sezonun olmazsa olmazı kısa elbiselerde de baharın canlı her tonunu bulmak mümkün. Ayrıca şifon, kısa elbise modelleri için kullanılan kumaşların başında geliyor. İri çiçek desenlilerine de sıkça rastlayacağımız elbiseler rengarenk.

Bu sezon kısa ve uzun elbise modelleri dışında bir alternatifimiz daha var. Kış sezonunda da elbise ve eteklerde sıkça gördüğümüz diz altı kesimler baharda da moda olacağının sinyalini çoktan vermişti. Diz altı modeller kullanışlı ve rahat olduğu kadar şık. 70’li yılların modasını yansıtan diz altı kesimli elbise ve etekler geçmişin romantik havasına bürünmemizi sağlıyor.

Boyu her ne olursa olsun bu sezon elbiselerde karşımıza çıkan bir önemli detay da danteller. Yaka, kol ve etek uçlarında karşımıza çıkan dantel detaylarla hareketlenen elbiseler bu sezon oldukça moda.

Tek omuzlu elbiseler 2011 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarında kendini yeniden hissettirmeye başlıyor. Şifonlar, satenler tek omuz elbiselerde kullanılan kumaş çeşitleri arasında öne çıkanlar arasında. Renklerde ise pudra tonları yine liste başında yer alıyor.

İster uzun ister kısa, tek omuz, askılı ya da straplez fark etmez bu sezon elbiseler gardırobunuzun vazgeçilmezi olacak!
giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger