İstanbul Shopping Fest Başladı

20 Mart 2011 Pazar0 yorum

40 gün 40 gece boyunca sürecek alışveriş festivali bugün başladı. Peki bizleri neler bekliyor, nerelerde ne kadar indirim var. İşte İSF günlüğü!
Özel kampanyalar, eğlenceler, etkinlikler ve indirimlerle bizlere alışveriş yaparken festival havası yaşatan İstanbul Shopping Fest bugün başladı. Birçok mağazada yeni sezon ürünlerinde indirimler bizleri bekliyor.

Mağazaların indirim ve kampanyalarını www.medyamoda.com ‘dan takip edebilirsiniz

Capcanlı renkleriyle bahara hazırlanan Mango’da belirli yeni sezon ürünlerine %30 indirimle sahip olmak mümkün

Koton ise tüm yeni sezon ürünleri için geçerli olan %30 indirimiyle alışveriş tutkunlarını mağazalarına bekliyor.

Hotiç alışveriş festivaline İlkbahar-Yaz koleksiyonunda yaptığı %30 indirimle katılırken, LCW mağazalarından alacağınız her ikinci ürüne %30 indirim uygulaması yapılıyor.

Matraş 40 gün 40 gecelik alışveriş festivalinde 40 yeni sezon ürününe %40 indirim yaparak yer alıyor.

Benetton’dan yapacağınız her 100 TL’lik alışveriş için 20 TL değerinde hediye çekine sahip olabilirsiniz. Ayrıca Vero Moda’da harcadığınız her 300 TL size 100 TL’lik alışveriş çeki olarak geri dönüyor.
Stefanel’de ise her gün değişen günün ürünü %20 indirimle satışa sunuluyor.


İstanbul Shopping Fest alışverişi indirimler ve kampanyalarla daha da keyifli kılıyor. Sizde bu fırsatları kaçırmamak için 26 Nisan’a kadar festivale katılan alışveriş caddeleri ve merkezlerine uğramayı unutmayın.

Ayrıca yapacağınız her 40 TL’lik alışverişle katılma hakkı kazanacağınız İSF kapsamında düzenlenen araba çekilişiyle 20 Renault Clio veya Megane Coupe’dan birine siz de sahip olabilirsiniz. giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger