Fabrika 2011 İlkbahar Yaz

15 Mayıs 2011 Pazar0 yorum

Fabrika’dan yazı getiren kampanya! Fabrika’ya gelen alışveriş tutkunları, 2011 İlkbahar Yaz koleksiyonundan yapacakları alışverişlerde, birinci üründe %20, ikinci üründe ise %40 indirim fırsatından yararlanıyor.

Fabrika, indirim avantajıyla alışverişin enerjisini yükseltmeye devam ediyor. Fabrika mağazalarındaki 2011 İlkbahar Yaz koleksiyonu ürünlerinden yapacağınız alışverişlerde, alacağınız birinci üründe %20, ikinci üründe ise %40 indirim fırsatı sizi bekliyor.
Fabrika'nın kadın ve erkek koleksiyonunun en güzel ürünlerine özel indirim kampanyasıyla sahip olabilirsiniz. İlkbahar Yaz kadın koleksiyonunda İngiliz stili ve döpiyesler öne çıkarken, bahar çiçekleri ve payetlerle süslenmiş military teması ile beli lastikli, giyimi rahat kıyafetlerin cupra kumaşı ile yeni bir boyut kazandığı modellerse günlük giyimin tarzını, şıklık ve rahatlıkla kombine ederek değiştirmeyi hedefliyor. Ayrıca payet ve metalik efektli dokuların; cupra kumaş elbiseler, trikolar ve penyelerdeki ağırlığı dikkat çekiyor.
giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger