Koton 2011 Swimwear Koleksiyonu

15 Mayıs 2011 Pazar0 yorum

Koton 2011 Swimwear Koleksiyonu, Pool Side, Hippi Bohem, Luxe Bohem, 70'ler, Marine, Romantic ve Mix&Match olmak üzere 7 farklı temadan oluşuyor. Farklı vücut tiplerine uygun, değişik hayat tarzlarına hitab eden ve plajlarda her gün fark edilme şansı sunan bu geniş koleksiyon Mayıs ayında mağazalarda yerini aldı.

Pool Side
Koton 2011 Swimwear Koleksiyonu’nun en gösterişli teması şüphesiz “Pool Side”. Plajda ya da havuz kenarında dikkat çekmek isteyenler için siyah, beyaz, lila ve turkuvaz gibi gösterişli renklerde mayo, mayokini ve bikiniler, altın tonlarında metal aksesuarlarla tamamlanıyor. Şık drapeli mayokiniler, tül garnili bikiniler, tek omuzlu mayolar, şifon kaftanlar, pırıltılı pareolar, geniş paçalı maxi pantolonlardan daha havalı bir plaj gardırobu olabilir mi?

“Hippie Bohem”
Koton 2011 Swimwear Koleksiyonu’nun “Hippie Bohem” teması, turkuvaz, kahve, turuncu ve karamel renkli mayo ve bikiniler, uzun elbiseler, uçuşan etekler, jean şortlar, deri sandaletler ve kocaman güneş gözlüklerinden oluşuyor. Egzotik, batik ve degrade desenler, boncuk detaylar, püskül ve hasırlarla tamamlanan bu koleksiyon, benzersiz ve özgün bir plaj gardırobu sunuyor.

“Luxe Bohem”
Bohem görüntüsünün gösterişlisini sevenler için Koton 2011 Swimwear Koleksiyonu’nun “Luxe Bohem” teması daha çok parlak doku ve payetler, altın, haki, siyah, zümrüt yeşili ve turuncu gibi renkler, tropik desenler, kemik ve metal aksesuar detayları ile tasarlanmış. Plajda hem egzotik, hem de pırıltılı olmak isteyen Koton kadını Luxe Bohem’den vazgeçemeyecek.
giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger