Perişan Kurabiye Tarifi

10 Ekim 2009 Cumartesi0 yorum

perisan-kurabiye-tarifi

Malzemeler

  • 4 yumurta
  • 5 neskafe fincanı un
  • 125 gram margarin
  • 2 fincan toz şeker
  • 1 fincan dövülmüş ceviz
  • 1 fincan kuru üzüm
  • 1 fincan dövülmüş yerfıstığı
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya

Tarifin Hazırlanışı

Margarinimizi eritip soğutalım. Diğer bütün malzemeyle harmanlayalım. Ele yapışan cıvık bir hamur elde ettiğimizde, yemek kaşığı yardımıyla birer kaşık aralıklı olarak tepsiye dizelim ve kaşıklı üstlerini biraz düzeltelim. 180 derece fırında üstleri pembeleşinceye kadar pişirelim. Yapımı son derece kolay olan, uzun süre saklayabileceğiniz bir kurabiye. Afiyet olsun.Hamur İşleri, Kolay Resimli Tarifleri, Kurabiye Tarifleri, Tatlı Tarifleri

giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger