Oktay Ustam Fırında Sebzeli Pilavlı Tavuk Tarifi

6 Kasım 2009 Cuma0 yorum

Malzemeler :
  • 1,5 su b. bulgur
  • 1,5 su b. pirinç
  • 1 soğan
  • 1 çorba k. domates salçası
  • 2 közlenmiş patlıcan
  • 2 kabak

Üzeri için:

  • 3 parça tavuk budu
  • tavuk suyu
  • tuz
  • sıvıyağ
Hazırlanışı :

1 adet soğanı yemeklik kesin.Tencereye sıvıyağı alın ve soğanı kavurun.Soğan kavrulduktan sonra 1.5 su bardağı pirinci,bulguru ve 1 çorba kaşığı domates salçasını ilave edin ve kavurun.Fırın kabına pilav ve bulguru alın.

Pilavın kenarlarına haşlanmış olan tavuk parçalarını ilave edin.Kenarlarına 2 adet kesilmiş ve sotelenmiş kabakları dizin.Közlenmiş patlıcanları dizin.Üzerine tavuk suyu ilave edin.Önceden ısıtılmış olan 180 derecelik fırında pişirin.

Oktay Ustam Fırında Sebzeli Pilavlı Tavuk Tarifi
giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger