Dermalogica Ultra Sensitive Face Block SPF25

19 Mayıs 2010 Çarşamba0 yorum

Dermalogica'dan, çevresel faktörlerden etkilenip hassaslaşmış ve nem bariyeri hasar görmüş ciltlere özel güneş koruması..

Dermalogica’nın, özel teknolojilerle üretilen ve kimyasal koruma bileşeni içermeyen “Gün Işığından Korunma” ürünleri cilt durumlarına özgü çözümler sunuyor. Hassas ciltler için özel olarak geliştirilmiş Ultra Sensitive Face Block SPF25 güneşin zararlı etkilerine karşı maksimum koruma sağlarken aynı zamanda cildin nem dengesini düzenliyor.

Güneşin hassas ciltler üzerindeki zararlı etkisi kısa sürede gözle görülür boyutlara ulaşabiliyor. Ultra Sensitive Face Block SPF25 aşırı hassas ciltler için tahriş etmeyen ve kimyasal madde içermeyen, doğal renklendiricili bir yapıya sahip. İçeriğindeki ultra ince porselen titanyumdioksit ile güneşin zararlı ışınlarını bloke ederken, antioksidan vitaminler ile cildi zamansız yaşlanmaya karşı koruyor.

Maksimum koruma için güneşe çıkmadan 30 dakika önce yüze uygulanması tavsiye edilen bu ürün, ihtiyaç duydukça gün içinde belirli aralıklarla tekrar kullanılabiliyor. Fiyatı: 79 TL. giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger