Wrangler 2010 Koleksiyonu

18 Mayıs 2010 Salı0 yorum

Wrangler, 2010 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda, enerji ve gösterişli bir gece partisi için üretilen hafif ve parlak kıyafetleri ile ön plana çıkıyor.

51. Star’ın esin kaynağı efsaneleşmiş motorsiklet sürücüleri Evel Knievel ve Eddie Kidd arasındaki rekabetin hikayesinden doğuyor. Koleksiyonun temasını, küçük yıldızlar, havai fişekler, mavi, kırmızı, beyaz keskin zıtlıkları hayal ederek hissedebilirsiniz.


Wrangler İlkbahar Yaz 2010 koleksiyonunda 51. Star enerji ve gösteriş dolu ateşli bir gece partisi için üretilen hafif ve parlak kıyafetleri ile dikkat çekiyor.

Dolu dolu yaşanan hayatlardan esinlenerek hazırlanan Wrangler İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda yepyeni vintage denimler, Vegas ateşi ve outdoor giyimin nefes kesici yaklaşımıyla karşımıza çıkıyor. Farklı konulardan esinlenerek hazırlanan Wrangler koleksiyonu vahşi partiler ve tehlikeli yarışların etkisiyle de farkını hissettiriyor.

Trende uygun olarak, Wrangler’ın denim gömlek ve ceketleri, sezonun hiti olacak gibi görünüyor.  Bu ürünleri , Wrangler’ın favorileri olan kareli gömlek ve el yapımı deri kemerler tamamlıyor.
giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger