MAGICFORM'DA HER GELİN BİR PRENSES

20 Ekim 2010 Çarşamba0 yorum

Her gelin adayı, düğününü, çeyiz sandığını, kına ve bekarlığa veda gecelerini ve balayı seyahatini organize ederken, en ince detayına kadar titizlikle ve tatlı bir heyecanla çalışır. Kendisinin ve heyecanını paylaşan yakınlarının en büyük yardımcısı her zamanki gibi yine MAGICFORM olacak.

Düğün öncesi yapılan alışverişi daha da keyifli kılmak için, Nişantaşı MAGICFORM mağazasının Gelin Katındaki geniş soyunma odalarında beğendiği ürünleri deneyen gelin adayları, deneyimli satış asistanlarının yardımlarını, soyunma odasında bulunan ve bastıklarında kabin dışında ışığı yanan “çağırma sistemi” ile alabilirken, heyecanını paylaşan yakınları ise, kadife koltuklarda rahatlarken, günlük olarak yapılan light macaronların tadını, kahve eşliğinde çıkarma imkanına sahipler.

MAGICFORM markasının Baş Tasarımcısı Gamze Civelekoğlu imzasını taşıyan Gelin Koleksiyonunda, hem gelin adayları hem de arkadaşları için hazırlanan taçlı mini duvaklar, özel sloganlı digital yazılı ve müzikli külotlar ve ince topuklu peluş terlikler, bu özel dönemin heyecanına eğlence katmak için tasarlandı. giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger