Matraş 2010-2011 Sonbahar-Kış koleksiyonu

20 Ekim 2010 Çarşamba0 yorum

2010-2011 Sonbahar-Kış koleksiyonu ile kalite ve şıklığı simgeleyen Matraş, bu kış stil sahibi olmak isteyenler için doğru adres olacak! Koleksiyon; ayrıntıları, renkleri, farklı kombinasyonlar oluşturmaya uygun çizgileri kadar malzemeleri ve tasarımlarındaki incelikleriyle de göz dolduruyor.

Stil sahibi kadın ve erkeklerin markası Matraş’ın 2010-2011 Sonbahar-Kış koleksiyonunda kadınlar için cazibeli erkekler için asil ve rahat modeller bulunuyor.

STİL YARATAN ÇİZGİLER
Sezonun en gözde renkleri siyah, safir mavi, vizon, koyu kahverengi ve konyak tonlarının ağırlıklı olarak kullanıldığı çanta koleksiyonunda kalite ve şık görünüme sahip olan tasarımlar yer alıyor.

Geçtiğimiz yıllarda gittikçe büyüyen boyutlarıyla adeta bir seyahat çantası formuna bürünen çantaların yerini bu sezon çok daha küçük boyutlu parçalar alıyor. Her sezon stil yaratan çizgisiyle ön plana çıkan Matraş’ın koleksiyonunda farklı renk ve modellerde küçük çantalar bulmak mümkün. Doğal deri çeşitlerinin ağırlıklı olarak kullanıldığı çantalarda geçtiğimiz sezonlardan farklı olarak ışıltılı altın ve gümüşün yerini nikel ve siyah nikel aksesuarlar alıyor. giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger