Burberry Menswear Defilesi & İlk bahar-Yaz Kampanyası

9 Şubat 2011 Çarşamba0 yorum

Burberry’nin tüm online/ofline mecralarda boy gösterecek 2011 ilkbahar-yaz reklam kampanyası, büyük ilgi göreceğe benziyor.Burberry Menswear Defilesi & İ.bahar-Yaz KampanyasıBurberry Sonbahar/Kış 2011 Erkek defilesi 15 Ocak tarihinde Milano’da gerçekleştirildi. Burberry Başkanı Angela Ahrendts, İngiliz model Cara Delevingne, Burberry Acoustic müzisyenleri George Craig (One Night Only), Johnny Borrell (Razorlight) ve Johnny Flynn, aktör Douglas Booth ve Isaac Ferry gibi önemli isimlerin de katıldığı defile, Modaturkiye.com’dan canlı yayınlandı.

Defilenin ardından müşteriler, beğendikleri dış giyim ürünlerini ve çantaları Burberry yetkililerinin yardımıyla (‘Click to Chat’) ve (‘Click to Call’) online yardım tekniği sayesinde satın alabildiler. Burberry.com sitesi içerisinde yer alan sipariş hizmeti, 23 Ocak tarihine kadar devam edecek.

Ayrıca markanın tüm online,ofline reklam çalışmalarında ve mağaza vitrinlerinde İlkbahar Yaz 2011 sezonu boyunca boy gösterecek olan özel reklam kampanyası da yine büyük ilgi göreceğe benziyor.

Brighton kumsalında ünlü fotoğrafçı Mario Testino tarafından çekilen kampanya fotoğraflarında, İngiliz modeller Cara Delevingne ve Jacob Young modellik yaptı.

Burberry’nin baş tasarımcısı Christopher Bailey, konuyla ilgili olarak “Burberry erkeklerine bayanlarına hitap edecek olan yeni İngiliz castımızla, markanın dinamik yapısını da gözler önüne serecek bir reklam kampanyası yapmak istedik. Kampanyayı, tarihi dokumuzu yansıtan elementlere ve o havaya sahip olduğunuza inandığımız Brighton kumsalında çektik.” dedi..
:Burberry 2011 koleksiyonu, Burberry Menswear Defilesi & İlk bahar-Yaz Kampanyası, moda giyim giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger