Doridorca ile sevginizi farklı hissettirin

9 Şubat 2011 Çarşamba0 yorum

Sevgililer Günü’nde Kendini Özel Hissetmek ve Hissettirmek İsteyenlerin Tercihi Bu Yılda ‘’Doridorca’’ Oluyor…
Her sezon romantizmi derinden yaşatan Doridorca tasarımcısı Senem Özmen Kandağ, Sevgililer Günü’ne Özel kırmızı ve siyah abiyelerle göz dolduruyor.
14 Şubat’ı daha özel yaşamak isteyenler için tasarlanan kıyafetler, aşkını unutulmaz kılmak isteyenlere ideal hediye alternatifleri de sunuyor.

Saflık, Zarafet, Şıklık…

Sevgililer Günü’ne özel olarak hazırlanan koleksiyonda her zevke uygun şifon, kadife ve bol kesimli elbiselerin yanı sıra ‘’Swarovski’’ taşlı işlemeler, asimetrik kesim tek omuz kıyafetler ve üç boyutlu aksesuarlar da yer alıyor.
Abiye koleksiyonun öncü firması Doridorca, tasarımlarında sunduğu saflık, zarafet ve şıklıkla kadınlara romantik anlar yaşatıyor.
Aşkınızı anlatmanın en güzel yolu Doridorca tasarımları, dikiş kalitesiyle Türkiye dışında özellikle Almanya, Danimarka ve İtalya’nın da aralarında olduğu Avrupa ülkelerinde moda severlerin beğenisini kazanan Doridorca, Ortadoğu ülkelerine ve Bağımsız Devletler Topluluğu üyesi ülkelerde çeşitli satış noktaları ve corner”larda satışa sunuluyor giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger