Isı Uygulanan Saçlara Özel Bakım Spreyi Schwarzkopf

6 Nisan 2011 Çarşamba0 yorum

Isı Uygulanan Saçlara Özel Bakım SpreyiSchwarzkopf, yüksek ısıda şekillendirilen saçları yıpranmaya karşı koruyan ve bakım sağlayan ideal bir ürün sunuyor.


Yüksek ısıya karşı koruyucu bakım spreyiyle saçlar her zaman parlak, her zaman güzel ve bakımlı görünüyor. Sprey, 220 dereceye çıkan sıcaklıklarda bile saçları koruyor ve bakım yapıyor.

Isıya Karşı Koruyucu Bakım Spreyi, saçı kurutucu ve şekillendiricilerin yıpratıcı etkisine karşı koruyor, bakımını yapıyor, özel formülüyle saça nem takviyesi yapıyor ve böylelikle saçın kuruyarak yıpranmasını önlüyor.


Her tip saça uygun Sprey, tüm saç tiplerine uygulanabiliyor, ayrıca saçın yatışmasını ve parlaklık kazanmasını sağlıyor.

Nemli saçlara kolayca uygulanıyor Gliss Isıya Karşı Koruyucu Bakım Spreyi, havlu ile nemi alınmış saça eşit miktarda püskürtülerek uygulanıyor. Saçlar daha sonra kurutma makinesiyle kurutuluyor.

Artık saçlarımızın yıpranmasından korkmadan ister düzleştirebilir ister buklelerle şekillendirebiliriz. giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger